Wie zijn wij?

 

Wij zijn de servicegerichte totaalaanbieder voor de zakelijke markt. Zo verzorgen wij de meeste gebruikte producten (groot-en klein inventaris) voor jouw onderneming. Of het nu gaat om de meest voorkomende elektronica producten, matrassen, lampen, of bijvoorbeeld (tuin) meubilair, niets is ons te gek om jou geheel te ontzorgen! Veel Recreatieondernemingen, Hotels, Zorginstellingen, Horeca, Onderwijs en Huisvestingsorganisaties maken gebruik van ons aanbod, kennis, kunde en vertrouwde service in binnen en buitenland.

Op 25 augustus 2017 hebben wij de prijs "onderneming van het jaar Roja 2017" gewonnen vanwege onze servicegerichte aanpak, milieu/energie besparend werken en onze duidelijke filosofie naar onze relaties.

Missie:

Onze missie is dat wij de meest vertrouwde en servicegerichte totaalaanbieder willen zijn, op het gebied van het adviseren, leveren, installeren en repareren van de meest gebruikte producten in jouw onderneming en wij er alles aan willen doen om je te voorzien in jouw persoonlijke behoefte. 

Ons motto is niet voor niets: "Wanneer ontzorgen je aanspreekt!"

Persoonlijk en gemakkelijk

Persoonlijk contact vinden wij erg belangrijk, daarom heb je bij ons slechts één aanspreekpunt. Of het nu gaat om advies, bestellen, installaties of reparaties, onze uitgebreide service of een NEN3140 keuring. Bovendien denken wij graag met je mee en informeren wij je over de nieuwste mogelijkheden en oplossingen in jouw branche. Benieuwd naar onze bedrijfsvideo

Centraal en decentraal bestellen

Dankzij de mogelijkheid van een persoonlijk assortiment is keuzestress verleden tijd. Zo kies je altijd de producten die aan jouw eisen en wensen voldoen, net als collega’s die decentraal bestellen. Uiteraard kun je ook op rekening bestellen.(na een positieve krediet check)

Eigen installatie- en reparatiedienst
Of het nu gaat om kleine of grote projecten, onze eigen installatie- en reparatiedienst maakt het je erg gemakkelijk.  Wij leveren producten turn key op, zodat je snel aan de slag kunt. 

Ervaar het gemak van Businesspoint:

-          Eén aanspreekpunt voor advies, bestellingen, installaties en reparaties

-          Totaalleverancier met branchespecifieke kennis van de markt

-          Eigen ervaren installatie- en reparatiedienst

-          Centraal en decentraal bestellen

-          Groot en scherp geprijsd assortiment van ieder merk of type product

-          Persoonlijk assortiment: mogelijkheid tot het opzetten van je persoonlijk assortiment

-          Turn key opleveringen

-          Advies op locatie

-          NEN3140 keuring  

 

Nieuwsgierig naar onze mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt ons bereiken via 085 -4891139 , info@businesspoint.nl , whatsapp  of vul het contactformulier in en wij bellen je dezelfde dag terug.